De familiestichting heeft een bestuur dat bestaat uit personen die allemaal deel van de stamboom uitmaken. Zij zijn echter geen directe familieleden van elkaar, dus ‘verre verwanten’ van verschillende takken. Aan de basis van deze stichting stond Franklin van den Dool, die tot 2017 deel uitmaakte van het bestuur. Op de achtergrond is hij nog steeds actief als vraagbaak en beheerder van het knipselarchief.

Ook actief worden bij onze stichting? Dat kost niet veel tijd, maar is wel erg leuk om te doen! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan informeren we u over de mogelijkheden.

BESTUUR:

Anne van den Dool (1946)

Woont in Leusden en is bestuurslid sinds 1999. Is een aantal jaren voorzitter geweest en is nu technisch beheerder van de website. Anne is geboren in Rotterdam, verhuisde op zijn 15e naar Zutphen. Volgde technische opleidingen, maar belandde uiteindelijk in de wereld van de ICT. Hij werkte jaren voor Rabobank Nederland, maar hij is nu met pensioen en heeft sindsdien een eigen bedrijf (Stijlbureau). Verder is Anne zeer actief in diverse vrijwilligersfuncties.

Ed van den Dool (1944)

Is bestuurslid sinds 2007 en woont in Woerden. Is penningmeester sinds 2015. Ed was werkzaam in de foto- en videobranche. Ook hij is inmiddels met pensioen. Hij houdt veel van reizen.

Kees van den Dool (1968)

Kees uit Zevenbergen is sinds eind 2014 bestuurslid en houdt zich bezig met het bijhouden van de genealogische gegevens. Dus alle mutaties rond geboorte, overlijden etc. komen bij hem terecht. Kees is electrical engineer voor een bedrijf dat installaties ontwerpt voor de petrochemische industrie. Maar heeft ook allerlei hobby’s.